Fatih Ve Bahattin'e Milli Davet

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) Türkiye Veteranlar Karmasına, Karabük Masterler takımı oyuncuları Fatih Öztürk ve Bahattin İskender de davet edildi.

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 19.'su düzenlenecek olan Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde, TMVFL milli takım karması ile Ordu ve Ünye Veteranlar takımı karşılaşacak.

28 ve 29 Temmuz'da Ordu ile Ünye şehir statlarında oynanacak 3 karşılaşmanın 24 kişilik milli takım aday kadrosuna, Karabük'ten Fatih Öztürk ve Bahattin İskender, Bakırköy’den Fatih Şimşek, Kastamonu’dan Enver Ferit Yücebıyık ile Arda Acar, Didim’den Murat Coşkunçay ile Ufuk Kurucu, Adatepe’den Selçuk Bir, Gümüşhane’den Oğuzhan Ay, Selimiye’den Ahmet Aksoy, Pazar’dan Mustafa Bayar, Menemen’den Mehmet İmal, Karadeniz Ereğli’den Murat Üçpınar,Hayrettin Uzun ve Emin Danışmaz, Çorum'dan Ömer Özer, Zeytinburnu’dan Bilal Demir, Fındıklı’dan Ali Yenigün, Bayburt’tan Süleyman Köse, Bartın’dan Ümit Akyemiş, Erzincan’dan Ahmet Taşkıran, Bafra’dan Özlem Kağıt, Güneş’ten Murat Akkan ve Ordu’dan İlhan Şahin davet edildi.

Karabük Masterler Kulüp Başkanı Şahin Akçin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte 40 yaş üstü insanların spor yapabilmesi için bir dernek kurduklarını, bu dernek altında Karabük Masterler takımının oluşturulduğunu söyledi.

Dernek olarak insanları spora yönlendirmek için bir çok proje hazırladıklarını ve bunları önümüzdeki günlerde gerçekleştireceklerini anlatan Akçin, kurulan takımla Karabük'ü en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydetti.

Kaynak: AA