Vali Baruş, Ampute Milli Takımını Ziyaret Etti

Bolu Valisi Aydın Baruş, 24 Ekim 2018 tarihinde Meksika'da yapılacak Dünya Şampiyonası için hazırlık kampını Bolu'da yapan üdnya üçüncüsü ve Avrupa Şampiyonu Ampute Futbol Milli takımını ziyaret etti.

Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan ve İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik ile Ampute Futbol Milli Takımını Karacasu beldesindeki Hamam Çayırı'nda bulunan antrenman sahasında ziyaret etti.

Ampute Futbol Milli takımı Antrenörü Uğur Özcan, Yardımcı Antrenörü Fatih Erdaş ve oyuncularla bir araya gelen Baruş, futbolculara kendilerini Bolu'da ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Daha önce yaşadıkları dünya üçüncülüğü ve Avrupa Şampiyonluğu nedeniyle kendileri ile gurur duyduklarını kaydeden Baruş, 24 Ekim 2018 tarihinde Meksika'da düzenlenecek şampiyonada da kendilerine güvendiklerini kaydederek, başarılar diledi.

Milli Takım Kaptanı Osman Çakmak'ın nezdinde tüm futbolculara ülke olarak güvendiklerini kaydeden Baruş, "Sizler milletimizin gözbebeğisiniz. Bu milletin duaları her zaman sizinle. Allah sizlere her zaman güç, kuvvet versin. İnşallah başarılarınız artarak sürer. Takıma katılan genç arkadaşlarımız da var. Onlar da takıma uyum sağladığı takdirde inşallah daha büyük başarılara ulaşacağınıza yürekten inanıyorum." dedi.

Vali Baruş, ziyarette ayrıca futbolculara tatlı ikramında bulundu ve antrenmanlarını izledi.

Kaynak: AA