Ordulu Tekvandocu Çin'de Altın Madalya Hedefliyor

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Tekvandocusu Hasan Can Lazoğlu, Çin'de düzenlenecek Dünya Takımlar ve Mix Takımlar Şampiyonası'nda altın madalya hedefliyor.

Antrenör Halil Öziş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Hasan Can Lazoğlu'nun 80 kilogramda ülkesini temsil edeceğini söyledi.

Hasan'ın 27-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek şampiyona için yola çıktığını ifade eden Öziş, sporcularına güvendiğini kaydetti.

Hasan Can Lazoğlu'nun daha önce katıldığı birçok turnuvadan derece elde ettiğini kaydeden Öziş, "Hasan gelecek vaat eden sporcularımızın arasında geliyor. Kendisi 5 Temmuz'dan bu yana şampiyonaya hazırlanıyordu. İnşallah altın madalyayla Ordu'ya dönecek." dedi.

Öziş, Ordu Büyükşehir Belediyesinin son yıllarda amatör spora verdiği desteğin ardından uluslararası organizasyonlarda daha çok Ordulu sporcunun yer aldığına da dikkat çekerek, desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve Spor Daire Başkanı Recep Kara'ya teşekkür etti.

Milli sporcu Hasan Can Lazoğlu ise Çin'e madalya almak için gittiğini ve kendisine güvenenleri de mahcup etmeyeceğini kaydetti.

Kaynak: AA