Edirne'den Kısa Kısa

Kaymakam Öztürk ve Başkan Şahinşah'tan spora destek.

Lalapaşa Spor Kulübü Başkanı Adem Adalı ve yönetim kurulu üyeleri, Lalapaşa Kaymakamı Şenol Öztürk ve Belediye Başkanı Bülent Şahinşah'ı ziyaret etti.

Adalı ve beraberindekiler ziyaretler kapsamında ilk olarak Kaymakam Öztürk'ü ziyaret ederek 61 numaralı forma hediye etti.

Lalapaşa Spor'un önemli başarılara imza attığını belirten Öztürk, takıma olan desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Kulüp yöneticileri daha sonra Belediye Başkanı Şahinşah'ı ziyaret etti.

Lalapaşa Spor'un geçtiğimiz yıl şampiyon olduğunu hatırlatan Şahinşah, yöneticileri tebrik edip yeni sezonda da başarı sözü istedi.

Adalı da Şahinşah'a belediyenin takıma verdiği destekten dolayı teşekkür ederek hedeflerinin bu yıl da şampiyonluk olduğunu kaydetti.

- Sportif etkinliklerde dereceye giren sporculara madalyaları verildi

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ve 15 Temmuz Şehitlerini Anma nedeniyle düzenlenen sportif etkinlikler, yapılan ödül töreniyle sona erdi.

Atletizm, badminton, okçuluk, masa tenisi, yüzme, basketbol, voleybol, tenis, futbol branşlarında yapılan müsabakalar çok çekişmeli geçti.

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri sportif spor etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz şehitlerinin anılması amacıyla düzenlenen turnuvada, dereceye giren sporculara madalya verildi.

Kaynak: AA