Kardemir Karabükspor Hazırlıklara Başladı

Teknik direktör Fikret Yılmaz:'Önümüzde uzun bir zaman var, gerekli çalışmaları yapıp, Kardemir Karabükspor'u düzlüğe çıkaracağız'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, yaptığı antrenmanla yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde Çamlık Tesisleri'nde ilk antrenmanını gerçekleştiren kırmızı-mavili ekipte idmana, Furkan Kaçar, Ferhat Görgülü, Ahmet Karadayı ve Marius Alexe ile altyapıdan çağrılan oyuncular katıldı.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan teknik direktör Fikret Yılmaz, "Önümüzde uzun bir zaman var, gerekli çalışmaları yapıp, Kardemir Karabükspor'u düzlüğe çıkaracağız." dedi.

Türkiye'deki birçok kulüp gibi Kardemir Karabükspor'un da ekonomik açıdan zor bir süreç geçirdiğini ve bu zorlukların üstesinden geleceklerine inandığını kaydeden Yılmaz, şunları söyledi:

"İyi niyetle çalışmaya başladık. Sportif direktörümüz, başkanımız, idarecilerimiz, hepimiz özveriyle çalışıyoruz. İnşallah bu olumsuz görüntüyü olumlu şekle dönüştüreceğimizi düşünüyorum. Göç yolda düzelir. Karabük camiasının birlik olması, bu zor günleri atlatması gerekir. Camia olarak birlik olalım, birbirimizi eleştirelim ama kırmayalım."

Yılmaz, küme düşen ve morallerin bozuk olduğu bir kulübe geldiğini, bunu düzeltmek için çalışacaklarını, yönetimin de transfer yasağının gelmemesi için çabaladığını vurgulayarak, "Konuştuğumuz ve görüştüğümüz oyuncular var. İyi bir Kardemir Karabükspor çıkartmanın peşindeyiz. Çünkü ben bu kulübü çok iyi tanıyorum. Burada futbolcu olarak bulundum ve şimdi hoca olarak geldim. Burası iyi bir camia. Sadece umutsuz olmasınlar, inansınlar. Burada gerekli şeyler yapılacaktır." diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA