Boluspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

Kırmızıbeyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerinde kampa girdi Kulüp başkanı Necip Çarıkçı:'Hedefler belli. İnşallah bu sene iyi bir kamp dönemi ile beraber mutlu sona ereceğiz' Teknik direktör Sait Karafırtınalar:'Dört ya da beş hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz'

Spor Toto 1. Lig takımlarından Boluspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında tesislerinde kampa girdi.

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Boluspor Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarına başlayan teknik direktör Sait Karafırtınalar ve futbolculara, kulüp başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri başarılar diledi.

Yeni sezonla ilgili olarak konuşma yapan Çarıkçı, takımın iki sezondur play-off'larda mücadele ettiğini hatırlatarak, "Geçen sezon kadro yapılanmasında hatalar yaptık. Bu sezon teknik direktörümüz Sait Karafırtınalar ve ekibi ile bir hazırlık kampı geçireceğiz. Bu sene bu işi bitireceğiz. Bu konuda da transferlerimiz devam ediyor. Aramıza katılmayan transferler var. Hedefler belli. İnşallah bu sene iyi bir kamp dönemi ile beraber mutlu sona ereceğiz." diye konuştu.

Teknik direktör Sait Karafırtınalar ise yeni sezonun takıma ve camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Sakatsız, kazasız ve belasız bir sezon olmasını ümit ediyoruz. İlk etap çalışmaları bu gün itibarıyla başladı. Kiralıktan gelen oyuncularımız var. Transferini düşündüğümüz oyuncular bulunuyor. Daha önceden izlediğimiz ve burada görmek istediğimiz oyuncular var. Onları görme adına bir hazırlık dönemi olacak." ifadelerini kullandı.

Karafırtınalar, kampların fiziksel gelişim ağırlıklı olduğunu belirterek, "Bu kamp da öyle olacak. İstediğimiz arkadaşları görmek adına erken bir hazırlık maçı yapabiliriz. Ondan sonra çalışmalar devam edecek. İkinci haftadan sonrada hazırlık maçlarımız başlayacak. Dört ya da beş hazırlık maçı yapmayı düşünüyoruz. Takımı zaten tanıyoruz. Geçen sezondan kalan ve tanıdığımız yeni gelen oyuncular var." diye konuştu.

Transfer konusunda da Sait Karafırtınalar, santrfor, stoper ve alternatif sol bek almayı düşündüklerini kaydetti.

Kaynak: AA