Ordu Halter Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapacak

Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası'nın 2-5 Ağustos tarihleri arasında Ordu'da yapılacağını söyledi.

Genç, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, Ordu'nun önemli bir spor organizasyonuna daha ev sahipliği yapacağını belirtti.

Bu yıl Ordu'da 30 bin sporcuyu ağırlamayı planladıklarını ifade eden Genç, "Son yıllarda Ordu'da düzenlenen spor organizasyonu sayısı hızla arttı. Şimdi bunlara Ordu'da ilk düzenlenecek Gençler ve 23 Yaş Altı Türkiye Halter Şampiyonası da eklenecek." dedi.

Genç, şampiyonanın, Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar tarafından Ordu'ya verilmesinin sevindirici olduğunu kaydederek, "Ordumuz spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Bu noktada ilimizdeki spor yatırımları ve spor organizasyonlarına destek olanlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Şampiyonanın tanıtım afişlerinde, Naim Süleymanoğlu'nu anmak adına fotoğraflarını kullandıklarını ve şampiyonaya Süleymanoğlu'nun yakınlarını davet edeceklerini belirten Genç, şampiyonanın Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda yapılacağını ve 400'ün üzerinde sporcunun Ordu'ya gelmesinin beklendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA