Vida için West Ham'dan teklif var

Premier Lig'de transfer döneminin en hareketli takımı olan West Ham United, Beşiktaşlı Vida için 18 milyon euroluk teklif yaptı.

Takımın başına Manuel Pellegrini'yi getiren ve şimdiye kadar 100 milyon euroya yakın bonservis bedeli ödeyerek 7 futbolcuyu kadrosuna katan West Ham'ın yeni hedefi Vida.

18 MİLYON EURO TEKLİF GELDİ

Ntvspor'un haberine göre, Beşiktaş yönetimi son günlerde en yoğun mesaiyi Domagoj Vida konusunda yaşıyor. Dünya Kupası'nda final oynayan Hırvatistan'da her maçta forma giyen Vida, özellikle İngiltere Premier Ligi takımlarının radarına girdi.

Vida için West Ham'dan teklif var

29 yaşındaki futbolcu için Everton ve Liverpool'un istekli olduğu iddiaları gündeme gelirken, West Ham United, siyah-beyazlıların kapısını çaldı. Siyah-beyazlı yönetimin teklifi düşük bulduğunu West Ham Kulübüne iletti.

Beşiktaş yönetimi, takımdan ayrılmasına kesin gözü ile bakılan 29 yaşındaki oyuncu için acele etmeyecek. Transfer döneminin son gününe kadar teklifleri değerlendiremeyi düşünen yönetim, Vida'ya en yüksek bedeli öneren kulüp ile anlaşma yapacak.