Ordu Açı Koleji Merve Uygül'ü Renklerine Bağladı

Ordu Açı Koleji Başkanı İlhan Şahin: 'Galatasaray'da forma giyen Merve Uygül ile anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olsun'

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Ordu Açı Koleji, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Merve Uygül ile anlaştı.

Geçen sezon 1. Lig'e yükselme başarısı gösteren ve bu sezon için başantrenörlük görevine Aydın Uğuz'u getiren Ordu Açı Koleji, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını da sürdürüyor.

Karadeniz temsilcisi, transfer çalışmaları kapsamında şimdiye kadar birçok oyuncuyu kadrosuna katarken, geçen sezon Galatasaray'da forma giyen ve guard pozisyonunda oynayan Merve Uygül'ü de renklerine bağladı.

Ordu Açı Koleji Başkanı İlhan Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sezon TKBL'ye yükseldiklerini anımsatarak, başantrenörlük görevine ise Aydın Uğuz'u getirdiklerini anımsattı.

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacaklarını ifade eden Şahin, "Geçtiğimiz günlerde iç transferde Ebru Ağarla ile anlaşma sağlamıştık. Şimdi ise geçen sezon Galatasaray'da forma giyen Merve Uygül ile anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olsun." dedi.

Uygül'ün antrenör ve yönetim tarafından önerilen bir sporcu olduğunu dile getiren Şahin, kariyeri başarılarla dolu bir sporcuyu kadroya kattıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Ligin en önemli oyuncularından birisini Ordu'ya getirdikleri için ayrıca mutlu olduklarının altını çizen Şahin, "Şunu bilinmesini isteriz ki tüm Orduluların gurur duyacağı bir takım kuruyoruz. Bu noktada yeni sezonda hem iç hem de deplasman maçlarında taraftarlarımızı görmek istiyoruz." diye konuştu.

Şahin, transfer çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA