Milli Takıma Seçilen Sporculardan Vali Sonel'e Ziyaret

Tunceli'de 23-27 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Rafting Şampiyonası'nda dereceye girerek milli takıma seçilen rafting takımı sporcuları, Tunceli Valisi ve Belediye Başkanvekili Tuncay Sonel'i makamında ziyaret etti.

Tunceli Valiliğinden yapılan açıklamada, Vali Sonel, sporcu ve antrenörünü makamında kabul ederek tebrik etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sonel, mayıs ayında Gençlik ve Spor Bakanlığının desteğiyle Tunceli'de ilk defa Türkiye Rafting Şampiyonası düzenlendiğini anımsattı.

Sonel, şunları kaydetti:

"Şampiyonda Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı'yı misafir etmiştik. Şampiyonaya katılan Gülseren Toka hocamızın sporcuları başarı elde etmişti. Bunun devamında bugün güzel bir haber aldık. Tuncelili 4 gencimiz Deniz Dinler, Gözde Aksoy, Tijda Yeşil ve Şara Akbayın milli takıma seçildiler. 20-25 Temmuz tarihleri arasında İtalya'da düzenlenecek Dünya Rafting Şampiyonasına katılarak ülkemizi temsil edecekler. Gençlerimizi ve onları yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca bizlere destek veren Rafting Federasyonu Asbaşkanımıza ve Bakanlığımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Artık Tunceli doğa sporlarıyla, Munzur Çayı'nın güzellikleriyle ön plana çıksın istiyoruz. İtalya'daki şampiyona için şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonlukla dönersiniz. Hayırlı olsun."

Sporcularla bir süre sohbet eden Sonel, hatıra fotoğrafı çektirerek başarılar diledi.

Kaynak: AA