Karaman Belediyesinin Semt Sahası Çalışmaları

Karaman Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 7 farklı mahallede daha yeni semt spor sahaları yapılacak.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, gençlere, çocuklara ve spora yatırım yapmaya önem veren bir belediye olduklarını söyledi.

En çok gençlerin, çocukların geleceğe güvenle taşınması, daha sağlıklı nesillerin yetişmesine yönelik çalışmalar sürdürdüklerini ve bu noktada önemli eserlere imza attıklarını ifade eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimizden bu yana farklı bölgelerde 9 futbol sahası, 8 basketbol sahası ve 3 tane de voleybol sahası yaptık. Bu yatırımlarla çocuklarımıza ve gençlerimize mahallelerinde modern tesislerde spor yapabilme imkanı oluşturduk ve oluşturmaya devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz şimdi de Sümer, Alacasuluk, Osman Gazi, Gazi Dükkan, Ahmet Yesevi, Mümine Hatun ve Elmaşehir mahallelerine sentetik çimden oluşan 20 metre genişlik ve 40 metre uzunluğunda futbol sahalarının inşasına başladı. Yeni semt spor sahalarının etrafına bordür taşlar döşenecek ve mahalle sakinlerinin yararlanması için de geniş alana sahip yerlerde ağaç fidanları dikilerek oturma bankları konulacak. İnşallah yeni semt spor sahalarımız önümüzdeki günlerden itibaren vatandaşlarımızın hizmetine girmeye başlayacak."

Kaynak: AA