'Herve Kage'yle İlgilenmiyoruz'

Adana Demirspor Sportif Direktörü Tanju Çolak: 'Herve Kage'yle ilgilenmiyoruz. Yıllardan beri süre gelen dostluk ilişkileri çerçevesinde iki büyük dost kulübün arasına ne kadar değerli olursa olsun hiçbir oyuncunun girme şansı yoktur'

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un sportif direktörü Tanju Çolak, Eskişehirsporlu Herve Kage'yle ilgilenmediklerini bildirdi.

Çolak, yaptığı yazılı açıklamada, Kage'ye yönelik transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

İddialarla, Eskişehirspor ve Adana Demirspor'un yıllardan beri süre gelen kardeşliğinin zedelenmek istendiğini aktaran Çolak, şunları kaydetti:

"Şahsımın bu tarz olaylarla ilişkisi olmadığı gibi tarafıma gelen hakaret ve tehditvari mesajlar Eskişehirspor gibi büyük ve şanlı bir kulübün taraftarına yakışmamaktadır. Konu özelinde bu tarz tutumları devam ettiren kişiler hakkında yasal yollara başvuracağımı da belirtmek isterim. Herve Kage'yle ilgilenmiyoruz. Yıllardan beri süre gelen dostluk ilişkileri çerçevesinde iki büyük dost kulübün arasına ne kadar değerli olursa olsun hiçbir oyuncunun girme şansı yoktur. Taraftarın da bu bilinçle hareket etmesi gerektiğini ve gerçeği yansıtmayan iddialara inanmamalarını rica ederim."

Kaynak: AA