Trezeguet’nin transferi iptal oldu!

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen Trezeguet'in Slavia Prag'a transferi gerçekleşmedi. Galatasaray'ın da transfer etmek istediği yıldız futbolcu sosyal medya hesabından 'Hala Kasımpaşa'nın oyuncusuyum ama takımda kalır mıyım bilmiyorum' ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa Kulübü'nden aldığı özel izin ile Çekya'nın Prag kentine giderek Slavia Prag için sağlık kontrolünden geçen Trezeguet'in Çekya ekibine transferi iptal oldu.

Kasımpaşa Sportif Direktörü Nursal Bilgin'den alınan bilgiye göre Slavia Prag Kulübü, TSİ 17:00'ye kadar Kasımpaşa Kulübü'nün banka hesabına yatırması gereken 5 milyon Euro'luk bonservis bedelini yatırmayınca, transfer gerçekleşmedi.

Bilgin ayrıca, Trezeguet'in Kasımpaşa'nın kamp çalışmalarına karılmasını beklediğini söyledi.

Mısırlı futbolcu Trezeguet kişisel sosyal medya hesabından transfer gelişmesi ile ilgili paylaşımda bulundu. Trezeguet paylaşımda “Ben hala Kasımpaşa oyuncusuyum. Gidecek miyim, kalacak mıyım bilmiyorum ama hiçbir kapıyı kapatmıyorum. Bütün tekliflere açığım.” açıklamasında bulundu.

GALATASARAY DA İSTİYORDU


23 yaşındaki orta saha oyuncusu için Galatasaray da bir süredir transfer girişimlerinde bulunuyordu. Sarı kırmızılı ekibin yöneticisi Abdurrahim Albayrak geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Trezeguet hala gündemde. Konuşuyorum, formüller arıyorum. Kasımpaşa'da çok değerli ağabeyim Turgay Ciner var. Onu da Galatasaray'a kazandırmak için elimizden geleni yapacağız.” ifadelerini kullanmıştı.