Ecmel Faik Sarıalioğlu Açıklaması 'Fatih Tekke Kendi Gibi 2 Tane Sporcuyu Bu Memlekete Kazandırsa Yeter'

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, yeni sezonda takımı çalıştıracak Fatih Tekke için, “Kendi gibi 2 tane sporcuyu bu memlekete kazandırsa yeter” dedi. Sarıalioğlu ayrıca Fransız ekibi Lille’e transfer olan Mehmet Zeki Çelik’in tüm gençlere örnek olması gerektiğini söyledi.

İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, İhlas Haber Ajansı muhabirine yeni sezon, transfer çalışmaları ve Fransa’nın Lille ekibine transfer olan Mehmet Zeki Çelik hakkında açıklamalarda bulundu. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dileyen Sarıalioğlu, “Güzel bir sezon diliyorum. Geçen seneki gibi iddialı bir şekilde devam edeceğiz. Bu sezon da iyi işler olacağını umuyoruz” diye konuştu.



“Mehmet Zeki’nin bütün gençlere örnek olmasını diliyoruz”

Genç futbolcu Mehmet Zeki Çelik’in Fransa’nın Lille ekibine transferini değerlendiren Başkan Sarıalioğlu, “Mehmet Zeki 1997’li, 21 yaşında genç bir çocuğumuz. Bütün gençlere örnek olmasını diliyoruz. Fırsat verildiği zaman neler verebileceklerini, sporcuların hocalarını dinlediği zaman neler olduğu ortada. Hocalarının da çok büyük emeği var. Özellikle Yalçın Koşukavak ve ekibinin emeği büyük. Biz de kulüp olarak elimizden gelen yardımları yapmaya çalıştık. Hepsinin yolu açık olsun. Başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.



Fatih Tekke kendi gibi 2 tane sporcuyu bu memlekete kazandırsa yeter”

Transferler hakkında da konuşan Ecmel Faik Sarıalioğlu, “Transferde çok farklı şeylerle karşılaşıyoruz. Zor, Allah sonumuzu hayır etsin. Nerede genç bulursak almaya çalışacağız” dedi.

Başkan Sarıalioğlu, yeni teknik direktörleri Fatih Tekke için ise, “Fatih Tekke kendi gibi 2 tane sporcuyu bu memlekete kazandırsa yeter. Başka bir şeye gerek yok” yorumunda bulundu.

Kaynak: İHA