Yeni Malatyaspor Camiası İftarda Buluştu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un camiası, İstanbul’da düzenlenen iftarda bir araya geldi.

Beşiktaş’taki Four Seasons Hotel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Erol Bulut, Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, eski milli futbolcu Hamit Altıntop, teknik direktör Yücel İldiz, eski futbolculardan Mert Korkmaz, Malatyalı iş adamları ve siyasetçiler ile spor camiasından davetliler katıldı.

Organizasyonda konuşan başkan Adil Gevrek, “Bir ilin takımı Süper Lig’de ise o il de Süper Lig’dedir. Özellikle iş adamlarımız ve siyasetçilerden destek istiyoruz. Malatyamız için birlik olalım. Üç yıl içerisinde 2 şampiyonluk yaşadık. İnşallah bu sezon da takımımızı Süper Lig’de hak ettiği üst sıralara taşırız. Deplasmana gelen takımların korkulu rüyası olan bir Malatyaspor yapmak istiyoruz.” diye konuştu.

Teknik direktör Erol Bulut ise sezonu iyi yerde bitirdiklerini belirterek, şunları söyledi:

"Her zaman sonuna kadar burada olacağımı söyledim. Bu sezon zor bir süreçten geçtik. Sıkıntılarımızı kısa sürede aşmaya çalıştık. Kısa dönemde bazı şeyleri değiştirdik. En önemlisi takım içindeki arkadaşlığı ve birliği sağlamaktı. Bunu başardık. İyi, kompakt, savaşan ve lige heyecan katan bir takım ortaya çıktı. Sonunda istediğimiz hedefe ulaştık. Ligi 43 puanla 10. sırada bitirdik. Tek amacımız Yeni Malatyaspor’u daha büyük hedefe taşımak. Yeni sezon hazırlıklarımızı o şekilde yapacağız. Sezona en iyi şekilde hazırlanarak yola devam edeceğiz."

Organizasyonda Yeni Malatyaspor’un gelecek sezon giyeceği formalar tanıtılırken geride kalan sezonda kulübe destek veren sponsorların yetkililerine teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: AA