Gaziantepspor'un Eski Teknik Direktörü Faik Demir, Yönetimi Eleştirdi

Spor Toto 1. Lige veda eden Gaziantepspor'un eski teknik direktörü Faik Demir, yönetimi eleştirdi.

Demir, yazılı açıklamasında, Gaziantepspor için geçen sezon başladığı görevine ne şartlarda ve nasıl çalıştığının herkes tarafından bilindiğini belirtti.

Sezon içerisinde yeniden göreve davet edildiğinde tüm şartları bilerek "Sevdalarına yenik düşerek" tek kuruş almadan hatta cebinden harcayarak tekrar göreve geldiğini ifade eden Demir, şöyle devam etti:

"Kaçıp giden olmayarak bozulan düzeni tekrar inşa etmeye Gaziantepspor'u yeşil sahalara çıkarmak için uğraştım. Zor oldu, yorucu oldu ve sezonu bitirdik. Giden başkana, yeni gelen başkana neler yapılması gerektiğini söylerken halen fırsatçılara yenik düştük. Sevdamız Gaziantepspor, derdimiz Gaziantepspor. Tek kuruş vermeden, futbolcuları karşılarına alıp konuşmadan, takımı kurtarmaya geldiklerini söyleyenler ne yazık ki önce teknik adam sorunmuş gibi gösterdi.

Yine de Gaziantepspor zarar görmesin dedik 'buyurun' dedik ne gerekiyorsa işleri kolaylaştırarak ayrıldık. Elindeki en değerli futbolcularla asgari ücret maaşlarını yatıramayarak boşa kalmasına sebep olanlar, Oktay hocayla 70 bin TL cebine koyup istifa ettirenler, personelin 6 maaşından 1 maaşını ödeyemenler, Gaziantepspor'u bitirme fantezilerine yenilerini ekleyeceklerdir. İçim rahat, ekmeğini yediğim, futbolculuğumdan teknik adamlığına kadar Gaziantepspor'un üzerimdeki hakkını ödemenin verdiği huzur içinde takıma başarılar dilerim."

Kaynak: AA