21 İlden Toplam 384 Sporcu Mücadele Edecek

Bilecik’in ev sahipliğini yapacağı Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Birinciliği müsabakalarının teknik toplantısı Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız başkanlığında gerçekleştirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İstasyon Spor Salonunda gerçekleştirilen teknik toplantıya toplantısı Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, çeşitli illerden gelen antrenörler ve hakemler katıldı.

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Birinciliği müsabakalarında 21 ilden toplam 384 sporcu mücadele edecek olup, toplantıda müsabakaların sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için takımlar arasında dikkat edilmesi gereken hususlar belirtilirken, kız ve erkeklerde çekilen fikstür sonunda gruplar belli oldu.

Toplantıda konuşma yapan Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız; “Bakanlığımız tarafından hayata geçirilen Anadolu Yıldızlar Ligi, Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması Milli takımlara alt yapı sağlaması gibi amaçlarla oluşturulmuştur. Bu amaçlar doğrultusunda spor sayesinde çocuklarımız farklı yerler görerek sağlıklı ve güzel bir şekilde yetişeceklerdir. Gençler geleceğimizdir bunun bilinciyle çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gençlere yapılan yatırım her zaman geleceğe yapılan yatırımdır. Gençlik ve Spor Bakanlığımıza Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi gibi anlamlı bir proje için ve Türkiye Birinciliği müsabakalarına ev sahipliği yapmamıza imkan verdiği için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: İHA