Şenol Güneş o ayrılığı açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Negredo'nun yeni sezonda kadroda olmayacağını söyledi. Güneş ayrıca kulüp bulmaları durumunda Lens ve Vagner Love'ı da göndereceklerini söyledi.

Şenol Güneş o ayrılığı açıkladı
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

NEGREDO AYRILACAK

Negredo'nun geleceği hakkında açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, 'Negredo'nun gelecek sezon olmayacağını söyleyebilirim. Bir santrafor almayı planladıktan sonra, Negredo'yu kadroda tutmanın doğru olmadığını düşünüyorum' şeklinde konuştu.

Şenol Güneş o ayrılığı açıkladı

LENS VE LOVE KULÜP BULURSA AYRILACAK

Lens ve Vagner Love hakkında da konuşan Güneş, 'Lens ekonomik olarak maliyetli bir oyuncu. Başkan ile konuştuğum oyunculardan biri. Lens kendine kulüp bulursa ayrılacak' dedi.

66 yaşındaki teknik adam, 'Vagner Love kulüp bulamazsa bakacağız durumuna. Çok iyi oyuncu. Her tarafı futbolcu adamın, golcülüğü de var ama tutmadı. Kendine de güvenini kaybetti. Kulüp bulursa gider, bulamazsa bakacağız' ifadelerini kullandı

OĞUZHAN'DAN ÇOK ŞEY BEKİYORUM

Ayrıca geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan kaptan Oğuzhan Özyakup hakkında da konuşan Güneş,'Oğuzhan Özyakup'tan çok şey bekliyorum. Geçen sene yapmadıklarını bu sene yapacak' dedi.