Afjet Afyonspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor yeni sezon hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

5 yılda amatör ligden Spor Toto 1. Ligi'ne yükselerek büyük bir başarıya imza atan Afyonkarahisar'ın mor-beyazlı ekibi Afjet Afyonspor, yeni sezonda başarılı olabilmek için erken top başı yaptı.

İçel'de oynanan play-off finalinin ardından tatile giren futbolcular ve teknik ekip, toplanarak Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde ilk antrenmanına çıktı.

Yeni lige Afyonkarahisar'da çalışarak hazırlanacaklarını belirten Teknik Direktör Serhat Gülpınar, 27 kişilik bir oyuncu kadrosuyla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

"Mevcut bir kadromuz var. Bu kadroya hem yerli ve hem yabancı anlamında takviyelerimiz olacak. Bugün itibarıyla yeni sezon hazırlıklarımıza başlamış olduk. Bölgesel avantajımızdan dolayı kamp sezonunu burada geçireceğiz. Yapabildiğimiz kadar hazırlık maçı yaparak sezon başını iyi bir şekilde geçirmeyi düşünüyoruz. Bu anlamda bu ligde olan ve bu ligin deneyimli takımlarına karşı hazırlık maçları planlıyoruz. Şu anda 13 oyuncumuzla devam ediyoruz. Ligin genelinde de geçen sene 13, 14 ve 15 oyuncu ile gelmiştik. Bu oyuncularımıza güvendiğimiz ve ligi kaldırabileceklerinden dolayı bu oyuncularla tekrar devam ediyoruz."

Afjet Afyonspor Sportif Direktörü İbrahim Çelik ise güzel bir takım oluşturmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Takımın 1. Lig'de iyi futbol oynaması ve kalıcı olması için transferlerle ilgili görüşmelerin devam ettiğini belirten Çelik, şunları kaydetti:

"Transfer çalışmalarımız da var. En kısa zamanda netleştireceğimiz, görüştüğümüz ve sonlandırmak üzere olduğumuz oyuncular var. Son olarak İnegölspor'dan Enes Ata ile anlaştık. Daha önce Mehmet Sedef ile anlaştık. Bugün akşam prensipte anlaştığımız bir Sinan Özkan var. Onun gelmesini bekliyoruz. Şu anda yolda olan bir yabancı oyuncu arkadaşımız var. Onu da sonlandırmak üzereyiz. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Afyon'a ve Afyonspor'a layık olabilecek bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz."

Kaynak: AA