Düzcespor'da İlk Gündem Teknik Direktör

Düzcespor'un yeni yönetimi, ilk toplantısını yaparak görev dağılımını yaptı Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam: 'Arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görüşmeler sonrası ortak karar olarak belirlediğimiz yönetim kurulumuz ve transfer komitemizle ilk işimiz takımımızın teknik direktör işini çözmek olacak'.

Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, yeni yönetim kurulu olarak ilk işlerinin teknik direktörü belirlemek olduğunu kaydetti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Düzcespor'da genel kurul sonucu Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, ilk toplantısını Erguvan Sosyal Tesislerinde yaptı.

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay'ın da katıldığı toplantıda, yeni yönetim kurulu, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi.

Buna göre Abdülkadir Pandul başkan vekilliğine, Mutlu Kayan genel sekreterliğe, Ömer Arslan ise genel kaptanlığa getirildi.

Yönetim kurulunda, altyapı sorumlusu olarak Maksut Balta, Muhasip Selahattin Aydın, Veznedar Faruk Topçuoğlu, idare amiri olarak Barış Çarıkçı, hukuk işleri sorumlusu olarak Hasan Aktürk, basın sözcüsü olarak da Kadir Badur görev aldı.

Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, yapılan ilk yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı değerlendirmede, şunları kaydetti:

"Arkadaşlarımızla birlikte yaptığımız görüşmeler sonrası ortak karar olarak belirlediğimiz yönetim kurulumuz ve transfer komitemizle ilk işimiz takımımızın teknik direktör işini çözmek olacak. Bu konuda çalışmalarımızı titizlikle yürütüyoruz. Aynı zamanda çalışmalarımız kapsamında futbolcular ile de görüşeceğiz. Yepyeni bir Düzcespor ile lige başlayacağız. Hatta bu çalışmalarımız toplantının bitmesi ile bugünden itibaren başlamıştır. İlimizin gururu Düzcesporumuzu başarıdan başarıya koşarken yalnız bırakmayacağız."

Kaynak: AA