Hentbol Milli Takımları Akdeniz Oyunları'na Odaklandı

Erkek Milli Takım Antrenörü İlker Şentürk:'Hedefimiz Akdeniz Oyunları'nda önceki dereceden daha iyisini elde etmek' Kadın Milli Takım Antrenörü Birol Ünsal:'Akdeniz Oyunları'nda karşılaşacağımız rakiplerimizin nasıl bir kadro ile şampiyonaya katılacaklarını bilmiyoruz. Hazırlıklarımızı her şarta göre yapıyoruz'

İspanya'da gerçekleştirilecek 18. Akdeniz Oyunları'nda mücadele edecek hentbol milli takımları, oyunlarda iyi derece elde etmeye odaklandı.

Oyunlar öncesi Türkiye Hentbol Federasyonunun internet sitesine açıklamalarda bulunan Erkek Milli Takım Antrenörü İlker Şentürk, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve Akdeniz Oyunları'nda başarıyı hedeflediklerini söyledi.

Hazırlıkları tamamladıklarını ve organizasyondaki maçları beklemeye başladıklarını kaydeden Şentürk, "Kamp dönemini sakatlık olmadan geçirmiş olmamız sevindirici. Sezon sonunda sporcularımızın genel durumundan memnunum. Hedefimiz Akdeniz Oyunları'nda önceki dereceden daha iyisini elde etmek. Bunun için çalışıyoruz. Sporcularıma güveniyorum." ifadelerini kullandı.

Kadın Milli Takım Antrenörü Birol Ünsal ise yeni bir oluşumla Akdeniz Oyunları'nda mücadele edeceklerini dile getirdi.

Kamp çalışmalarının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini kaydeden Ünsal, "Şampiyonada en iyisini yapmaya çalışacağız. Akdeniz Oyunları'nda karşılaşacağımız rakiplerimizin nasıl bir kadro ile şampiyonaya katılacaklarını bilmiyoruz. Hazırlıklarımızı her şarta göre yapıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

İspanya'nın Tarragona kentinde gerçekleştirilecek 18. Akdeniz Oyunları, 22 Haziran Cuma günü başlayacak.

Kaynak: AA