Çorum'da Yaz Kursları İçin Kayıtlar Başladı

Çorum Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından öğrencilerin yaz tatilini daha verimli geçirmeleri amacıyla hizmete açılan yaz kursları için kayıtlar başladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, kurslardan faydalanmak isteyenlerin, Buhara Kültür Merkezi, Mahalle Gençlik Merkezleri ile Mevlana Spor Salonu'nda oluşturulan kayıt masalarına başvurabileceği bildirildi.

Bu yıl ilk kez 4-6 yaş gruplarına Kur'an-ı Kerim kursu ve değerler eğitimlerinin verileceğinin belirtildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Piyano, gitar, bağlama, keman, ney, el sanatları ve resim kursları, atletizm, basketbol, badminton, voleybol, hentbol, futsal, yüzme, masa tenisi, bocce, dart, bowling, halk oyunları, fitness, buz pateni gibi sportif faaliyetlerin yanı sıra akıl oyunları, drama kursları ve tarih kültür gezileri de yaz kursları içerisinde yer alıyor.

Kontenjanlarla sınırlı olan kurslara kayıtlar 23 Haziran mesai bitiminde son erecek. Kurslara kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler Buhara Kültür Merkezi, NFK Gençlik Merkezi, Mimar Sinan Gençlik Merkezi, İkbal Gençlik Merkezi, Akkent Gençlik Merkezi ve Bahçelievler Gençlik Merkezine gelerek kayıt yaptırabilirler."

Kaynak: AA