Ergani Gençlerbirliği Hatay Yolcusu

Diyarbakır Ergani Gençlerbirliği, U17 Gençler 2. Kademe müsabakaları için Hatay’a gidecek. 19-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek müsabakalarda Ergani Gençlerbirliği, Elazığ İl Özel İdare, Malatya Telekomspor, Konya Karakartallar, Adana Seyhan Belediyespor ve İçel Akdeniz Belediyespor takımlarıyla karşılaşacak.

Ergani Gençlerbirliği, Siirt’te yapılan 1. Kademe müsabakalarda Silopi Belediyespor, Ağrıspor, Batman, Van ve Muş İdman Yurdu’nu mağlup ederek, adını 2. Kademe müsabakalarına yazdırmıştı. 2017- 2018 Sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 22 takımın katılacağı 2. kademe müsabakaları, 19-22 Haziran 2018 tarihlerinde 6 takımlı Kütahya, Eskişehir, Hatay ve 4 takımlı Tokat grup merkezlerinde oynanacak. 2.Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olan 4 takım, U17 Final müsabakalarını belirlenecek bir grup merkezinde oynayacak.

Hedef finallere yükselmek

Ergani Gençlerbirliği teknik sorumlusu Mehmet kanat, Hatay’da yapılacak 2. Kademe müsabakalarında başarılı olmak istediklerini söyledi.

Siirt’te yapılan 1. kademe müsabakalarda çok iyi mücadele ederek, şampiyon olduklarını belirten Kanat, hedeflerinin Türkiye finallerine yükselmek olduğunu belirtti.

Kanat, “Siirt’te önemli bir başarıya imza attık. Tüm maçlarımızı kazanarak, 2. Kademeye yükseldik. Şimdi ikinci kademe müsabakalarına kilitlendik. Hedefimiz 2. Kademe müsabakalarını birinci tamamlayıp Türkiye’nin en iyi dört takımı arasında yer almaktır. Bunun için çok çalışıyoruz. Hedefimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaynak: İHA