Comolli sayıyı verdi! 8 transfer lazım

Comolli ve Cocu'nun 2 aydır F.Bahçe'yi incelediği ortaya çıktı. Takıma sekiz takviye yapılmasına ihtiyaç duyulurken, ilk etapta kaleci, stoper, orta saha, sol açık ve santrfor alınması gerektiğine karar verildi. Sağ-sol bek ve sağ açık için ise mümkün olursa takviye yapılacak

Comolli sayıyı verdi! 8 transfer lazım
Fenerbahçe'de başkan Ali Koç'un seçim çalışmalarına başlar başlamaz sportif direktörlük için anlaştığı Damien Comolli'nin yaklaşık 2 aydır Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile temas halinde olduğu ve ikilinin takımı birlikte mercek altına aldıkları ortaya çıktı. Sarı-lacivertli ekibin maçlarını en ince ayrıntısına kadar araştıran Comolli ve Cocu'nun, mevcut oyuncuları ve takviye yapılması gereken noktaları bir bir belirlediği öğrenildi.

YÖNETİM OYUNCU SATACAK
Bu çalışmalar neticesinde 5'i acil olmak üzere 8 transferin gerektiğine karar veren ikili, takımda öncelikli ihtiyacın kaleci, stoper, orta saha, sol açık ve santrfor olduğunu düşünüyor. Bu bölgelere kesin olarak yeni isimler alınacak. Sağ-sol bek ve sağ açık için ise mümkün olursa takviye yapılacak. Transferlerin yapılabilmesi için de kullanılmayan yabancılardan bonservis elde edilip kaynak sağlanacak.