Basketbolcu Kızların Başarısı

Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılan Tunceli kız basketbol takımı Türkiye 8'incisi oldu.

Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Şefik Kara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Şampiyonası 6-11 Haziran tarihleri arasında Bilecik'te yapıldığını anımsattı.

Şampiyonanın finaline aralarında Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yıldız Kızlar Basketbol Takımıyla beraber 12 takımın katıldığını ifade eden Kara, "Takımımız müsabakalar sonucunda Türkiye 8'incisi olarak şampiyonayı tamamladı. Alınan bu sonuç bizleri mutlu etti." dedi.

Takım sporcularını ve hocalarını tebrik eden Kara, şunları kaydetti:

"İlimiz sportif alanda takımlarımız başarıya ulaşmak için hedefler belirleyip çalışmalar yürütüyor. Yıldız kızlar basketbol takımımızda Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Türkiye Şampiyonasında final oynayacaklarına yürekten inandılar ve bunu başardılar. Sporcularımızın hem okullarındaki derslerini aksatmadan, hem de böyle büyük bir organizasyona başıyla hazırlanmış olmalarından dolayı kutluyorum. Böyle bir şampiyonaya katılarak ilimizi başarıyla temsil etmeleri de bizleri ayrıca gururlandırdı. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Kaynak: AA