'Karabükspor'u Seven Herkesi Desteğe Bekliyorum'

Kardemir Karabükspor Başkanı Mehmet Aytekin: 'Bütün zorluk ve sıkıntılara rağmen yeni sezon hazırlıklarına devam ediyoruz'.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un başkanı Mehmet Aytekin, "Bütün zorluk ve sıkıntılara rağmen yeni sezon hazırlıklarına devam ediyoruz." dedi.

Aytekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün transfer yasağı almaması için çalıştıklarını, maddi kaynak bulmaya ve futbolculara ödeme yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

Şu anda kulübün bir geliri olmadığını da anlatan Aytekin, "Kulübün var olan ancak son zamanlarda kesilen kaynaklarının yeniden verilmesi için yoğun bir gayret içindeyiz ve federasyon kanalıyla da sürekli görüşmeler halindeyiz." diye konuştu.

Başkan Aytekin, daha önceki sezonlarda oynamış ödeme yapılması gereken oyuncular olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Bunlarla da görüşüyoruz. Gerçekten imkansızlıklar içinde savaşıyoruz. Bütün zorluk ve sıkıntılara rağmen yeni sezon hazırlıklarına devam ediyoruz. Hem hoca konusunda hem iç hem de dış transferler konusunda. Bazı noktaları aştık ancak hala kat etmemiz gereken noktalar var. Karabükspor'u seven herkesi desteğe bekliyorum. Buna çok ihtiyacımız var. Bu kulübü ayakta tutmak için ne gerekiyorsa yapacağız."

Kaynak: AA