Bozüyük İdmanyurdu Spor Turnuva Birincisi

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor, Bilecik U-13 Yaş Futbol Kulüpleri Turnuvasında oynanan maçlar sonunda il birincisi oldu .

Bozüyük’te oynanan birincilik mücadelesinde Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor ve Vitra Spor karşılaştı. Heyecan dolu maçta minik sporcular tüm yeteneklerini sergilerken, maçın galibi Vitra Spor’u 2-0 yenen Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oldu.

Karşılaşmanın ardından Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, sahaya inerek, her iki takımın oyuncularını ve teknik ekibini tebrik etti. Maç sonunda il birinciliğini kazanan Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor oyuncuları ile görüşen Başkan Bakıcı, "Bozüyük’te spor için yapmış olduğumuz yatırımlar meyvesini veriyor. Sizler bizleri başarılarınız ile gururlandırıyorsunuz. Gösterdiğiniz mücadelenin ardından almış olduğunuz galibiyet, sizlerin ileride ne kadar iyi yerlere geleceğinizin göstergesidir. Biz de Bozüyük Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcularımızın arkasındayız. Bizleri gururlandırdığınız için teşekkür ederiz" dedi.

Maçın ardından minik sporcular ile galibiyet sevincini paylaşan Başkan Bakıcı, Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor’a başarılarının devamını diledi.

Kaynak: İHA