Başkan Gürkan Taraftarlardan Destek İstedi

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, final yolunda ilerleyen Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı'nın Manisa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü ile oynayacağı maça tüm Edirnelileri davet etti.

Gürkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol takımının adım adım birinci lige hazırlandığını belirterek, "Haydi Edirne, bu başarıda senin de payın olsun. Desteğimiz takıma desteğimiz Edirne'ye" dedi.

Edirne Belediyesi Edirnespor Erkek Basketbol Takımı'nın Türkiye Basketbol 1. Ligine yükselebilmesi için son iki maçı mutlaka alması gerektiğini belirten Gürkan, bunda da taraftar desteğinin en önemli faktör olduğunu söyledi.

Gürkan, "Edirnespor Basketbol Takımı bu maçın ardından bayramın ikinci günü olan 16 Haziran'da deplasmanda Bursa Finalspor ile karşı karşıya gelecek. Kurulduğu ilk yıl Bölgesel Amatör Ligden 2’nci lige yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor'un bu başarıyı devam ettireceğine ve Edirne'yi 1. Ligde temsil edeceğine inancımız tam. Haydi Edirne bu gururda bu başarıda senin de payın olsun. Hep birlikte desteğimiz takımımıza, desteğimiz Edirne'ye." dedi.

Kaynak: AA