Hatayspor'da Gelecek Yılın Planları Başladı

Kulüp başkanı Maden: 'Spor Toto 1. Lig'de aynı başarıyı göstermeyi hedefliyoruz. Planlarımızı o doğrultuda yapmaya başladık'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyon olarak Spor Toto 1. Lig'e yükselen Hatayspor'da kulüp başkanı Mehmet Maden, bu sezon elde ettikleri başarıyı gelecek yıl da sürdürmeyi hedeflediklerini ve bu doğrultuda çalışmalara başladıklarını söyledi.

Maden, Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri'nde gerçekleştirdiği basın toplantısında, şampiyonluktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Maden, Hatayspor Kulübü yönetimi, teknik heyeti ve futbolcu kadrosunda şu an bir değişikliğin söz konusu olmadığını vurgulayarak, aynı ekiple devam etmeyi planladıklarını kaydetti.

Takıma, teknik direktörün isteği doğrultusunda takviye yapabileceklerinin altını çizen Maden, "Özlenen bir başarıyı gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Hatayspor Onursal Başkanı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Lütfü Savaş fedakarlık ve özveri göstererek bu takım için yüreğini ortaya koydu. Yıllardır bu takıma önemli destekler veriliyor. Düşme hattından gelerek yıllar sonra 1. Lig şansını yakaladık." diye konuştu.

Maden, Hatay halkını coşku ve mutluluk içinde görmenin ayrı bir övünç kaynağı olduğunu vurgulayarak, "Spor Toto 1. Lig'de aynı başarıyı göstermeye hedefliyoruz. Planlarımızı o doğrultuda yapmaya başladık." ifadelerini kullandı.

Teknik direktör İlhan Palut ise sezonun başında şampiyonluk hedefini koyarak yola çıktıklarını ve asla bu hedeften şaşmayarak şampiyon olduklarını belirtti.

Kaynak: AA