Malatyalılar Bodrum'da Buluştu

Bodrum’da düzenlenen Malatyalılar gecesinde sanat, iş ve spor camiasından ünlü isimler bir araya geldi. Galatasaray eski başkanı Alp Yalman, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı geceye katılırken sanatçı Oktay Kaynarca ise telefonla bağlanarak hemşerileri ile konuştu.

Muğla Malatyalılar Derneği tarafından Bodrum’da düzenlenen Malatyalılar Gecesi yoğun katılımla gerçekleşti. Bodrum Bitez’de bulunan Malatyalı Murat Gümüşoğlu’nun sahibi olduğu Güler Steak House’da yapılan geceye yaklaşık 200 Malatyalı katıldı.

Galatasaray’ın efsane başkanlarından Alp Yalman, Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, BODTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, Kent Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Oğuz Poyraz, işadamı ve ünlü gezgin Namık Kemal Başbay, Ötüken Birliği Partisi genel başkan yardımcısı Derya Kürkçüoğlu, MHP Bodrum Kadın Kolları Başkanı Ayşe Kürkçüoğlu ve Avukat Murat Yüksel de geceye katılanlar arasında yer aldı.

Bodrum ve Muğla’nın çeşitli ilçelerinde yaşayan iş, sanat ve spor dünyasından birçok ismin katıldığı gecede Malatyalı yerel sanatçı Muharrem İmik sahne alarak davetlilere eğlenceli anlar yaşattı.

Gecede bir konuşma yapan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Malatyalı hemşerilerimizle gurur duyuyoruz. Bodrum’da bizi bir araya getirdiler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Türkiye’nin her yerinde Malatyalılar harika işlere imza atıyor. Malatyalıları en iyi şekilde temsil etmek için hep birlikte çalışacağız inşallah" dedi.

Güler Steak House sahibi Murat Gümüşoğlu ise hemşerilerini mekanında ağırlamaktan onur duyduğunu belirterek “ Malatyalı hemşerilerimizle bir araya geldik. Türküler söyleyip, halaylar çektik. Malatya özlemini Bodrum’da giderdik. İnşallah bundan sonrada senede birkaç kez Malatyalılar gecesi düzenleyeceğiz. Katılan katılamayan tüm Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ederim. Çok yoğun bir ilgi gösterdi. Muğla’da ve Bodrum’da yaşayan Malatyalı hemşerilerimiz. Güzel bir gece oldu” ifadelerine yer verdi.

Gece geç saatlere kadar devam eden yemekte bir araya gelen Malatyalılar hem birbirleriyle tanışma ve sohbet etme imkanı buldu, hem de keyifli vakit geçirdi.

Kaynak: İHA