Diyarbekirspor'da 2. Lig İnancı

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonu 64 puanla üçüncü sırada tamamlayan ve play off müsabakalarına katılma hakkını elde eden Diyarbekirspor, 2. Lige çıkacağına inanıyor.

Sezonu Yeşil Bursa yenilgisiyle tamamlayan ve Tire 1922 Spor ile deplasmanda yapacağı play off yarı final ilk maçına odaklanan Diyarbekirspor’da teknik direktör Faruk Türk ve takım kaptan Mehmet Özdıraz, play off müsabakalarında başarılı olup, 2. Lige çıkacaklarına inandıklarını söyledi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan teknik direktör Türk, takım olarak play off’a hazır olduklarını belirti. Türk, play off yarı final ilk maçında karşılarına çıkacak rakiplerinin isminin önemli olmadığını kaydetti.

Türk, “Buraya kadar geldik. Bu saatten sonra rakibimizin kim olup olmadığı önemli değil. Nihayetinde buraya kadar gelen her takımın hedefi 2.Lig’e çıkmaktır. Takım olarak Play-Off’a hazırız. Şu anda hiçbir sorunumuz yok. Rakiplerle ilgili analizlerimizi yapıyoruz, takımımızın gücünü de biliyoruz. Kenetlenmiş durumdayız. Önce Cuma günü Tire’den iyi sonuçla dönüp ardında kendi sahamızda turu geçeceğiz, sonra da inşallah finali kazanıp şampiyonluk hasretine son vereceğiz” dedi.

Takım kaptanı Mehmet Özdıraz da Diyarbekirspor’da şampiyonluk yaşamak istediğini ifade ederek, “Diyarbakır’da artık şampiyonluk yaşamak istiyorum. Benim buradaki dördüncü sezonum. İki kez final ve bir kez de yarı final kaybettik. Play-Off’tan çıkamamak bu şehir için kader değil ve olmamalı. Birlik ve beraberlik halinde olursak başarırız. Taraftarlarımızdan, Diyarbakır halkından destek istiyoruz. Bu konuda kenetlenme sağlanmalı. Takım olarak kendimize güveniyoruz. Yarı finalde rakibimiz Tire oldu,bizim için değişen bir şey yok. Şampiyon olmak için bu engeli geçmek zorundayız. Takım olarak her açıdan hedefe hazırız. Onursal başkanımız Feyzi İlhanlı, başkanımız Bilal Kadayıfçıoğlu ve yönetimimiz maddi manevi olarak her şeyi yaptı. Bu sezon inşallah o kupayı bu kente getireceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İHA