Darıca Gençlerbirliği'nin 2. Lig'e Yükselmesi

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Balcıoğlu: 'İnanç ve azimle, yönetim ve taraftarlarımızın büyük desteğiyle mutlu sona ulaştık'.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta şampiyon olarak 2. Lig'e yükselen Darıca Gençlerbirliği teknik direktörü Uğur Balcıoğlu, "İnanç ve azimle, yönetim ve taraftarlarımızın büyük desteğiyle mutlu sona ulaştık." dedi.

Balcıoğlu, düzenlediği basın toplantısında, sezonun 12. haftasında psikolojik olarak bitik bir takımın başına geçtiklerini söyledi.

Devre arasında genç ve hayalleri olan oyuncuları transfer ederek başarıya ulaştıklarını dile getiren Balcıoğlu, "Sezonun ikinci yarısına çok iyi başladık. Yönetim kurulu ve taraftarlarla kenetlendik. Hocalık, oyuncuya kendini inandırmaktır. Bizler oyuncularımıza 'inanın' dedik ve onların gösterdiği özverileriyle çok iyi çıkış yakaladık." diye konuştu.

Balcıoğlu, oyuncularının savaşmayı ve mücadeleyi hiçbir zaman bırakmadığını vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İnanç ve azimle, yönetim ve taraftarlarımızın büyük desteğiyle mutlu sona ulaştık. 10. yılın sonunda şampiyonluk bizlere nasip oldu. Bundan dolayı mutlu ve gururluyum. Burada bir konuya dikkat çekmek istiyorum, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak gibi kulübe destek veren bir belediye başkanı ben bugüne kadar görmedim. Ayrıca, kulüp başkanı Mücahit Vural'ın da Türkiye'nin en genç kulüp başkanı olarak şampiyonluk yaşaması ayrı bir mutluluk. Ben her ikisine de bizlere inandığı ve güvendiği için teşekkür ederim."

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Balcıoğlu, takımın 2. Lig'de başarılı olabilmesi için en az 8 noktaya transfer yapılması gerektiğini dile getirdi.

Kaynak: AA