Başkentte Bazı Yollar Trafiğe Kapatılacak

Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü için yapılacak kutlama dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ve bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Başkentte, Süper Lig'e yükselen MKE Ankaragücü için yapılacak kutlama dolayısıyla 15 Temmuz Milli İrade Meydanı ve bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, saat 21.00'de MKE Ankaragücü futbol takımı, yöneticileri ve taraftarlarca 15 Temmuz Milli İrade Meydanı'nda kutlama yapılacak.

Söz konusu kutlama kapsamında alınacak emniyet tedbirleri kapsamında şu yollar trafiğe kapatılacak:

"Atatürk Bulvarı'nın Meşrutiyet Caddesi girişinden Necatibey Caddesi girişine kadar olan bölümü ve Bulvara açılan cadde/sokakların tamamı, GMK Bulvarı'nın tamamı ve Bulvara açılan cadde/sokakların tamamı, Ziya Gökalp Caddesi'nin Mithatpaşa Köprüsü altı ile Milli İrade Meydanı arasında kalan bölümü ve buraya açılan cadde/sokakların tamamı, Milli Müdafaa Caddesi'nin GMK Bulvarı YKM girişinden Milli Müdafaa Caddesi GMK Bulvarı ile Yahya Galip Caddesi arasında kalan bölümü ve caddeye açılan cadde/sokakların tamamı saat 19.00'dan etkinlik sonuna kadar çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak."

Öte yandan 19 Mayıs Stadyumu'nda MKE Ankaragücü- Adana Demirspor takımları arasındaki Spor Toto 1. Lig futbol müsabakası dolayısıyla Cumhuriyet Caddesi'nin Tren Garı ile Baruthane Kavşağı arasında kalan kısmının da saat 16.00'dan müsabaka sonuna kadar çift yönlü olarak araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

Kaynak: AA