'Spora Desteğimiz Devam Edecek'

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Büyükşehir olarak şehrimizin farklı noktalarına tesisler kazandırarak spora ve sporcuya destek sunuyoruz. İlçelerimize sentetik sahalar inşa ediyoruz. Sapanca'da devam eden tesisimizi inşallah kısa süre içerisinde tamamlayarak Sakarya'nın gençlerine emanet edeceğiz ve hizmetlerimizi tüm ilçelerimize kazandıracağız." dedi.

Antrenörler Derneği tarafından Orhangazi Kültür Merkezi'nde düzenlenen eğitim seminerine katılan Toçoğlu, Sakarya'da spora ve sporcuya yönelik desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Toçoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan ve çeşitli madde bağımlılıklarından kurtarılması için onların spora yönlendirilmesinin yapılacak en iyi hizmetlerden biri olduğunu dille getirerek, şunları kaydetti:

"Biz idareciler olarak sizlere ve sporcu kardeşlerimize en iyi şekilde hizmet sunmak için çaba sarf ediyoruz. Genç sporcu kardeşlerimizin ahlaklı birer birey olması ve yaptığı işi en iyi şekilde yapması için en önemli görev sizlere düşüyor. Sadece spor olarak değil, onların bedensel ve zihinsel olarak gelişmelerine yardımcı olmalısınız. Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana spora ve sporcuya destek sağlıyoruz. İlçelerimize sentetik sahalar inşa ediyoruz. Şu an Sapanca'da tesisimizde çalışmalar devam ediyor. İnşallah bu tesisimizi de kısa süre içerisinde tamamlayarak Sakarya'nın gençlerine emanet edeceğiz ve tesislerimizi tüm ilçelerimize kazandıracağız."

Seminer sonunda, yarıştıkları liglerde şampiyon olan amatör kulüplerin antrenörlerine Toçoğlu tarafından plaket takdim edildi.

Kaynak: AA