Şiran, Milli Boksör Malkan'ı Kabul Etti

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Ağrılı Milli Boksör Bayram Malkan'ı kabul etti.

Şiran, İspanya'da düzenlenecek olan 2018 Akdeniz Oyunlarında Türkiye'yi temsil edecek olan Bayram Malkan ve antrenörü Volkan Sarı'yı kabul etti.

Milli boksörü geçmişte elde ettiği başarılarından dolayı tebrik eden Şiran, "Geçmişi başarılarla dolu olan milli boksörümüz Bayram Malkan'ın İspanya'da düzenlenecek olan 2018 Akdeniz Oyunları'nda da başarılı performans göstereceğine yürekten inanıyorum. İnşallah başarılarına devam ettirip başarılarına bir yenisi ekleyecektir." diye konuştu.

Malkan'ın antrenörü Volkan Sarı da Adem Kılıççı'dan sonra Ağrı ilinden son zamanlarda yetişen en başarılı boksörün Bayram Malkan olduğunu söyledi.

Sarı, "Sayısız Türkiye başarıları yanı sıra dünya ikinciliği başarısı gösterdi. Sporcumuz şimdi Boks Milli Takım büyükler kategorisine seçilerek ilimizi ve ülkemizi 2018 Akdeniz Oyunlarında temsil edecek. Burada ki hedefimiz her zaman olduğu gibi zirvede yer almaktır." dedi.

İspanya'nın Tarragona kentinde düzenlenecek olan oyunlarda ülke ve Ağrı'yı temsil edeceği için çok mutlu olduğunu aktaran Malkan da, "Çalışmalarımın meyvesini alacağım bir şampiyona olacak. İnşallah İspanya'da Türk Bayrağımızı dalgalandırırım." diye konuştu.

22 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihlerinde düzenlenecek yarışmaların, 33 disiplinde 26 ülkeden 4 bin sporcunun katılımıyla yapılacak.

Kaynak: AA