Çorlu'dan Kısa Kısa

Çorlu Belediye Meclisinin aylık toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Başkanvekili Hasan Toprak başkanlığında Çorlu Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen oturumda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediyesi 2017 yılı kesin hesabının görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildiği toplantıda, Yenice Mahallesi Limon Sokak'ta mülkiyeti Çorlu Belediyesine ait binanın bir yıllığına tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

- Hıdırellez şenliği yapılacak

Çorlu Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlenecek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilecek Hıdırellez Şenliği kapsamında şenlik ateşi yakılacak ve Kel Orhan ve Orkestrası'nın müzikleri eşliğinde eğlenceler düzenlenecek.

6 Mayıs 2018 Pazar günü saat 18.00'de Gölbaşı Gençlik Parkı'nda düzenlenecek Hıdırellez Şenliği'ne tüm vatandaşların gelmesi bekleniyor.

- ÇBSK liderliği sürdürdü

Çorlu Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (ÇBSK) Basketbol takımı, Kütahya Belediyespor karşısında uzatma dakikaları sonunda aldığı galibiyetle liderliğini sürdürdü.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 1. Bölge'de mücadele eden ÇBSK, ligde ikinci sırada yer alan Kütahya Belediyespor ile Çorlu Spor Salonu'nda karşı karşıya geldi.

Oldukça çekişmeli geçen mücadelede setler 21-21, 19-14, 16-20 ve 15-16 skorlarla geçilirken, mücadelenin normal süresi 71-71'lik skorla sona erdi.

Uzatma dakikalarında mücadeleye ağırlığını koyan ÇBSK, seti 12-4 kazanarak sahadan 83-75 galibiyetle ayrıldı.

ÇBSK Başkanı Hasan Eligül alınan galibiyetle ilgili AA muhabirine açıklamasında, aldıkları galibiyetle puanlarını 11'e yükselterek liderliği sürdürdüklerini belirterek, "6 Mayıs 2018 Pazar günü deplasmanda Ankara Anadolu Basket takımıyla karşı karşıya geleceğiz. Bu müsabakadan da mutlaka galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz.'' dedi.

Kaynak: AA