Altay Seyirci Desteği Bekliyor

Kulüp başkanı Ekmekçioğlu: 'Türk futbolunun tartışmasız en önemli markalarından olan büyük Altayımız Süper Lig'e dönme hedefinde bir engeli daha aşmanın arifesindeyken, tüm İzmirli sporseverleri bu futbol şöleninde desteğe çağırıyoruz'.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta 5 Mayıs Cumartesi günü Gümüşhanespor'la şampiyonluk maçına çıkacak Altay'ın kulüp başkanı Özgür Ekmekçioğlu, "Türk futbolunun tartışmasız en önemli markalarından olan büyük Altayımız Süper Lig'e dönme hedefinde bir engeli daha aşmanın arifesindeyken, tüm İzmirli sporseverleri bu futbol şöleninde desteğe çağırıyoruz." dedi.

Ekmekçioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 1. Lig'e yükselme maçı haline gelen Gümüşhanespor maçında seyirci desteğinin büyük itici güç olacağını belirtti.

Geçen sezon Çorum Belediyespor ve Kocaelispor ile oynadıkları play-off serisinde Altay'a verilen desteğin bir sinerji yarattığını bildiren Ekmekçioğlu, şunları kaydetti:

"Aynı atmosferin kat kat fazlasını cumartesi günü Atatürk Stadı'nda yaşayacağımıza kuşkum yok. Yıl boyu kilometrelere meydan okuyup tüm kalpleri ile ekibimizi destekleyen büyük taraftarımıza ve 'Biz biriz, İzmiriz, İzmir için dayanışma zamanı' diyerek kritik finallerde yanımızda olan İzmirimizin tüm güzide kulüplerinin taraftarıyla tek yürek olacağız. Türk futbolunun tartışmasız en önemli markalarından olan büyük Altayımız Süper Lig'e dönme hedefinde bir engeli daha aşmanın arifesindeyken, tüm İzmirli sporseverleri bu futbol şöleninde desteğe çağırıyoruz."

Öte yandan karşılaşmanın biletleri açık tribün 1, kapalı tribün 5 liradan satışa çıkarıldı.

Kaynak: AA