Afyonkarahisar'dan Kısa Kısa

Dazkırı ilçesinde 17 yıldır geleneksel hale gelen Kaymakamlık Futbol Turnuvaları'nın kazanan takımları belli oldu.

Dazkırı halı sahasında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığınca düzenlenen turnuvalarda, dereceye giren takımların kupaları verildi.

Dazkırı Ziraat Odası futbol takımının şampiyon olduğu turnuvada, en centilmen takımsa Kardelen Pastanesi oldu.

Şampiyonluk kupasını veren Dazkırı Kaymakamı Mehmet Keklik, yaptığı konuşmada, turnuvaya katılan bütün takımlara ve sporculara teşekkür etti.

Keklik, "Her yıl düzenlenen Kaymakamlık kupası bu yılda da sahibini buldu. Centilmence maçlara katılarak, spor amaçlı düşünüp, turnuvayı en iyi şekilde tamamlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

- Dinar'da Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası

Dinar ilçesinde Kaymakamlık Bahar Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Dinar Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ve Dinar Türk Hava Kurumu Sportif Havacılık Kulübü tarafından Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sporun kitlelere yayılması, spora ilginin arttırılması, her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığının geliştirilmesi, kamu kurum ve kuruluşları arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüştürülmesi amacıyla gerçekleştirilen voleybol turnuvalarında şampiyon takım Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal Ortaokulu öğretmenleri oldu.

Karşılaşmaları Kaymakam Mustafa Şahin, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hayrettin Erten, daire müdürleri, okul müdürleri, çok sayıda öğrenci ve spor sever takip etti.

Dinar Spor ve Gençlik Hizmetleri Müdürü Doğan Çakır, bütün takımları tebrik etti.

Çakır, "İlk üçe giren takımlara Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda ödülleri verilecektir. Turnuvaya katılan, derece alan takımlarımızı tebrik ediyoruz. Turnuvanın yapılmasında emeği geçen hakemlerimize, sağlık personeline, spor tesislerinde görev yapan Belediye Başkanlığı personellerine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA