Samet Aybaba resmi sözleşmeye imza attı

Bursaspor’un 2+1 yıllığına anlaşma sağladığı Teknik Direktör Samet Aybaba, resmi sözleşmeye imza attı.

Yeşil-beyazlı kulüpte Başkan Ali Ay'ın önceki gün yapılan olağan genel kurulda yeniden göreve seçilmesinin ardından takımın başına getirdiği Teknik Direktör Samet Aybaba, resmi sözleşmeye imza attı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

'Bu sefer turnayı gözünden vurduk'

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, 'Başkanlığa devam ediyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Başarılı olmak istiyoruz. Başarılı olmak için de elimizden geldiğince uğraş veriyoruz. Samet Aybaba ile sezon bittiğinden beri görüştüğümüzü biliyorsunuz. Dün buluştuk. Kendisiyle yola devam etme kararı aldık. 2010 yılındaki şampiyonluğa hocamızın da katkısının olduğunu düşünüyorum. O takımı hazırlayanlardan bir tanesi. Anlaştık, hayırlı olsun. Bence güzel günler göreceğiz. Hep güzel günler görmek için adımlar atıyoruz ama bu sefer turnayı gözünden vurduk” dedi.

İŞTE AYRINTILAR

Yıllık 5 milyon TL alacak

Başkan Ali Ay, sözleşmenin 3 yıllık olacağını belirterek, karşılıklı tazminat maddesinin olmadığını ve yıllık 5 milyon TL olarak anlaştıklarını söyledi.

Ali Ay'ın bu sözlerinin üzerine Aybaba'nın, “Keşke Euro olsaydı” demesi gülüşmelere neden oldu.

Açıklamaların ardından Aybaba, resmi sözleşmeye imza attı.

Kaynak: İHA