Milli Maçın Ardından

İran A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz:'2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde böyle maçlar oynamaya ihtiyacımız var. Oyuncularımın performansından mutluyum. Gösterdikleri performansla bize gelecek adına umut veriyorlar'

Türkiye A Milli Futbol Takımı ile İstanbul'da yaptığı hazırlık maçında sahadan 2-1 mağlup ayrılan İran A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Carlos Queiroz, 2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde takımının performansından memnun olduğunu söyledi.

Queiroz, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "2018 FIFA Dünya Kupası öncesinde böyle maçlar oynamaya ihtiyacımız var. Oyuncularımız karşılaşmada belli noktalarda konsantrasyon eksikliği yaşadı. Biraz daha olgunlaşmamız lazım ama maçta 20. dakikadan sonra pozisyon bulmaya başladık. Bu, gelecek adına iyi bir sinyal. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Takımın performansından memnunum." ifadelerini kullandı.

Takımının geliştirmesi gereken taraflarının olduğunu, bunu da daha fazla hazırlık maçı yaparak kapatmaya çalışacaklarını aktaran Portekizli teknik adam, şunları kaydetti:

"Üst düzey hazırlık maçları oynayarak eksiklerimizi kapatmaya çalışacağız. Şu an kadroda 24 oyuncu var. Bir kısmı yerel liglerde oynuyor. Bazı oyuncularımız ise yurt dışında zor ve yorucu liglerde forma giyiyorlar. Kampta çok çalışıyoruz. Ekip olarak Dünya Kupası öncesinde değişik taktikler ve sistemler deniyoruz. Daha fazla hazırlık maçı oynamamız gerek. Oyuncularımın performansından mutluyum. Gösterdikleri performansla bize gelecek adına umut veriyorlar."

Kaynak: AA