Aziz Yıldırım: Aykut Kocaman'la konuşup anlaşacağız

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, seçimden sonra teknik direktör Aykut Kocaman'la bir görüşme yaptıktan sonra anlaşmaya varacaklarını söyledi.

Aziz Yıldırım: Aykut Kocaman'la konuşup anlaşacağız
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonundaki kongre öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

A Spor'a açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman'ın takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Başakn Yıldırım, Aykut Kocaman'ın çok dürüst bir insan olduğunu ve bir görüşme yaptıktan sonra anlaşacaklarını söyledi.

"HUCÜM EDEN TAKIM KURMASINI İSTEYECEĞİZ"
Yıldırım "4 Haziran'da da Aykut Hoca ile karşılıklı oturup konuşacağız; anlaşacağız. Biz bir şeyler anlatacağız, o da anlatacak. Hücum eden, çok gol atan, az gol yiyen bir takım oluşturmasını isteyeceğiz. O da 'Ben böyle yapmam demeyecektir' herhalde. Fikirlerimiz bir yerde ortak noktada buluşuyorsa sorun yok demektir" ifadelerini kullandı.

"AYKUT ÇOK NAMUSLU BİR İNSAN"
Aziz Yıldırım "Aykut karakterli bir çocuk, teknik adam. Dürüst, namuslu birisi. Toplumda böyle insanları bulmak zor. İşini seven, size zarar vermeyecek pozisyonda çalışan birisini bulmak gerçekten zor. Aykut'un bir hatası var. Çabuk morali bozulan, her şeyde % 100 sorumluluk aldığı için, yanlış giden bir şeyde hemen mutsuz olan bir kişi. Tüm dünyası hemen değişiyor. O an kırılma noktasını yaşıyor. Daha cesaretli olsa, 'sonunda hesabını veririz' dese hem kendisi rahatlayacak hem biz rahatlayacağız. Aykut Hoca, Osmanlıspor maçından sonra her şeyi olumsuz düşünüp iki gün kafasını dinleme pozisyonu yakaladı. 'Bir yanlışlık varsa hepimizin yanlışı, sorumluluk benim' dedim ve devam ettik. Ben sene ortasında hoca göndermem, sene sonunda gönderirim. Geçmişte yaptık bu hatayı. Sezon ortasında hoca değiştirmenin bir etkisi yok. Bir şey fark etmiyor. Aynı futbolcular, aynı oyun devam ediyor" dedi.

"4-5 OYUNCU TRANSFER EDECEĞİZ"

Transferle ilgili açıklamalar da yapan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım "4-5 oyuncu transfer takviyesi yapacağız. Hazırlıkları yapıyoruz ama detayları veremem tabii. Bir altyapı hocası ile anlaştık. Kendisi Dünya Kupası'na gidecek. O yüzden ismini açıklayamıyoruz. Söylemekten mutluluk duyarız ama kendisi şimdilik açıklamasını istemiyor" şeklinde konuştu.