OGM Ormanspor'da Ahmet İpek Yeniden Başkan

İpek, kullanılan 57 oyun tamamını alarak ikinci kez başkanlık koltuğuna oturdu.

OGM Ormanspor Kulübünün olağan genel kurulunda Ahmet İpek yeniden başkanlığa seçildi.

Kulübün olağan kongresi, OGM Genel Müdürlüğü'nde yapıldı. Genel kurula tek aday olarak giren Ahmet İpek, kullanılan 57 oyun tamamını alarak bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu.

Ahmet İpek başkanlığındaki yönetim kurulu ise Şükrü Kurnaz, Şener Yıldız, Akın Alemdar, Sezgin Kara, Ahmet Suat ve Ahmet Karakaş'tan oluştu.

Başkan İpek, ramazan ayı olması ve hafta sonuna gelmesine rağmen fedakarlık göstererek seçime katılanlara ve son 2 yıllık süreçte büyük başarılara imza atan eski yönetimdeki arkadaşlarına teşekkür etti.

1971 yılında kurulan OGM Ormanspor Kulübünün neredeyse yarım asır gibi uzun süredir özellikle gençlerin spor yapmalarına imkan sağladığını vurgulayan İpek, "Spor, günümüzde en büyük reklam ve tanıtım aracı. En önemli amaçlardan biri de Orman Genel Müdürlüğü'nü, Türkiye ormancılığını, doğa ve orman sevgisini çocuk genç demeden tüm insanımıza en iyi şekilde tanıtmak. Yeni yönetim de bu bilinçle çalışmalarına devam edecek ve yeni hedefler kovalayacak. Allah'tan bu yeni yönetime de güzel başarılar nasip etmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA