Keşan Belediyesinin Spor Hizmetleri

Keşan Belediyesinin yaptığı, semt sahaları ve spor tesislerinin gençlere ve sporseverlere hizmet vermeye devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, belediye bünyesindeki semt sahalarında bulunan suni futbol sahaları, basketbol sahaları, açık alan spor aletleri ve oyun gruplarının günün her saatinde kullanılabileceği belirtildi.

Gençlerin spor alanlarından ferdi ya da açılan sportif kurslara katılarak büyük ilgi gösterdiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Aynı zamanda Keşan Belediyesi Atatürk Spor Tesisleri'nde bulunan Kapalı Spor Salonu, suni futbol sahası, koşu ve yürüyüş parkurundan faydalanmak isteyen sporseverlerin hizmetine sunulmuştur. Bu alanlara da büyük ilgi gösterilmektedir.

Keşan Belediyesi, açmış olduğu futbol, basketbol, jimnastik, pilates, voleybol gibi sportif kurslarla gençlere eğitim vermeye de devam ediyor. Yelken ve Su Sporları Kulübü ise sezon hazırlıklarını tamamladı ve haziran ayının ilk haftasından itibaren yelken sporu sevenleri Erikli'ye bekliyor."

Kaynak: AA