Altınordu Belediyespor'un Başarısı Kupalarla Taçlandırıldı

Altınordu Belediyespor'da basketbol ve futbol takımları, bu sezon yaşadıkları başarıları aldıkları kupalar ile taçlandırdı.

Süper Lig'e çıkan Bedensel Engelliler Basketbol ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselen futbol ve Fransa'da düzenlenen turnuvada şampiyon olan U13 futbol takımı için kupa töreni ve amatör takımlara malzeme yardımı etkinliği düzenlendi.

Altınordu Belediyesi önünde gerçekleştirilen programda, takımlara madalyaları ve kupaları takdim edildi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, burada yaptığı konuşmada, alt yapıya büyük önem verdiklerini söyledi.

Başarı gösteren takımların oyuncuları ve teknik heyeti tebrik eden Başkan Tekintaş, şöyle devam etti:

"Altınordu Belediyesi olarak spora ve sporcuya desteklerimize her zaman devam ediyoruz. Çeşitli alanlarda faaliyet gösteren takımlarımız içerisinde alt yapıya büyük önem veriyoruz. Gençlerimizin ulusal ve uluslararası turnuvalara katılarak hem oyuncularını hem de ufuklarını geliştirmelerine imkan sunuyoruz. Bu kapsamda Fransa'da namağlup şampiyon olan ve bayrağımızı dalgalandırarak bizi gururlandıran U13 takımımızı tebrik ediyorum."

Tekintaş, hem basketbol hem de futbolda sezona "O sene bu sene" parolası ile çıktıklarını anlatarak, bu kapsamda ilk başarıyı futbolda yaşadıklarını dile getirdi.

Alt yapıya önem vererek ileriye dönük kalıcı çalışmalar yaptıklarını ve bu hedef doğrultusunda ilerleyerek futbolda BAL Ligi'ne çıkıldığını belirten Tekintaş, Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı'nın da engel tanımaksızın büyük bir başarıya imza attığını ve tüm Ordu'ya büyük sevinç yaşattıklarını kaydetti.

Konuşmanın ardından amatör kulüplere malzeme dağıtımı yapıldı.

Etkinliğe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ordu Şube Başkanı Turgut Kır, Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Kılıç, Futbol İl Temsilcisi Ali Osman Osma ile amatör kulüp temsilcileri ve sporcular katıldı.

Kaynak: AA