Halter Caiması İftarda Buluştu

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar: 'Bizim dopingle mücadeledeki başarımız camianın başarısıdır'.

Halter camiası, Türkiye Halter Federasyonunun (THF) iftar yemeğinde bir araya geldi.

Green Park Hotel'de gerçekleştirilen iftar yemeğine federasyon başkanı Tamer Taşpınar'ın yanı sıra Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, teşkilat ve federasyon çalışanları, eski ve yeni sporcular katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, dopingle mücadelede başarılı olduklarını söyledi.

Ramazan ayında camia olarak bir araya geldiklerine dikkati çeken başkan Taşpınar, "Uluslararası Halter Federasyonu (IWF) 9 ülkeye ceza verdi. Bizler göreve geleli 5 yıl oldu. Temiz çalıştık. Türkiye dopingle ilgili sıkıntıları yaşarken, dünya da temiz değildi. Doping konusunda hiç taviz vermedik. Bu illetten kurtulmak için elimizden geleni yaptık. IWF, 'Türkiye örnek alınmalı' demişti." şeklinde konuştu.

Antrenörlere de doping konusunda çağrı yapan Taşpınar, "Bugüne kadar olduğu gibi antrenör arkadaşlarımız aynı hassasiyeti devam ettirecektir. Buna inancım sonsuzdur. Bizim dopingle mücadeledeki başarımız camianın başarısıdır." diyerek sözlerini tamamladı.

Yemek sonunda 2017 yılında en başarılı 10 halter kulübüne başarı belgeleri başkan Tamer Taşpınar tarafından takdim edildi.

Kaynak: AA