Eskişehir Basket'ten Kritik Maç Öncesi Önemli Karar

Eskişehir Basket Spor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, TOFAŞ maçı sonrası açıklamalarda bulunurken Eskişehir’deki mücadelenin taraftara ücretsiz olacağını belirtti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi Play-Off serisi çeyrek final ilk maçında Eskişehir Basket, TOFAŞ’a 85-58 yenilerek seride 1-0 geride kaldı. TOFAŞ’ın basketbol kültürü olan iyi bir takım olduğunu belirten Özeçoğlu, “Kötü oynadığımız bir maçtı. Sertlik karşısında çok kaçırdık. Aşırı motivasyon biraz ters tepti. Sonucunda atbileceğimiz sayıları atamadık. Perşembe günü ikinci maçı Eskişehir’de oynayacağız. İlk maçta Bursa’ya gelen ve takıma destek veren taraftarlara teşekkür ediyorum. Serinin ikinci maçını taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine ücretsiz yapmaya karar verdik. Hem de Ramazan ayında halkımıza bir jest yapmak istedik. Salonun tıka basa dolacağını umut ediyoruz. İkinci maçı kazanıp seride durumu 1-1’e getirmek istiyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız maçı kazanacağımızı düşünüyorum. Eskişehir’de de basketbol potansiyelinin olduğunu, burada geniş bir kitlenin olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Hala tur için şansımızın olduğuna inanıyoruz” dedi.



Yönetimden açıklama

Eskişehir Basket yönetiminden yapılan yazılı açıklamada da “Yönetim kurulumuzun aldığı karar ile 24 Mayıs Perşembe günü TOFAŞ ile oynayacağımız maç seyircimize ücretsiz olacaktır. Bilet satın alan seyircilerimize sms ve mail olarak bilgilendirme biletix tarafından yapılacak olup elektronik bilet satın alan seyircilerimizin herhangi bir işlem yapmalarına gerek kalmadan biletlerinin iadeleri gerçekleşip, ödemelerini satın almış oldukları kartlara biletix tarafından yapılacaktır. Biletlerini perakende gişelerinden ya da kargo ile satın almış olan seyircilerimizin biletlerini perakende noktalarına götürerek iade etmeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA