Gazişehir Gaziantep'ten Taraftarlara Teşekkür

Kulüp açıklamasından:'Taraftarlarımıza ve tüm Gaziantep halkına getirmeyi çok istediğimiz şampiyonluk kupası, gelecek sezona ertelenmiş oldu. Sizlerin kenetlenmesi ve desteğiyle takımımızın gelecek sezon adını Süper Lig’e taşıyacağına gönülden inanıyoruz'

Spor Toto 1. Ligi play-off finalinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a penaltılar sonucu kaybeden Gazişehir Gaziantep, sezon boyunca kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlarına teşekkür etti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, kulüp olarak şehre ve taraftarlara sezon boyunca şampiyonluk sevinci yaşatmanın mücadelesini verdikleri ifade edildi.

Bu süreçte futbolcuların, teknik heyetin, yönetim kurulunun ve kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun gecelerini gündüzüne katarak, hummalı bir çalışma gösterdikleri belirtilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

"Sezona istemediğimiz sonuçlarla başlamış olsak da, şampiyonluk için play-off finaline kadar uzanan büyük bir başarı hikayesi yazdık. Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında Süper Lig’e bir penaltı golü kadar yaklaştık. Fakat bu hayalimize ulaşmayı başaramadık. Taraftarlarımıza ve tüm Gaziantep halkına getirmeyi çok istediğimiz şampiyonluk kupası, gelecek sezona ertelenmiş oldu.Sizlerin kenetlenmesi ve desteğiyle takımımızın gelecek sezon adını Süper Lig’e taşıyacağına gönülden inanıyoruz."

Takımı sezon boyunca yalnız bırakmayan, iyi ve kötü gününde her zaman destek olan taraftara teşekkür edilen açıklamada, "Yeni sezonda, yepyeni hayallere hep birlikte koşacağız." ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA