Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un Süper Lig'e Çıkması

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: 'Erzurumspor, 3 yılda 3 kupa elde ederek, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı'.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor'un onursal başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un 3 yılda 3 kupa elde ederek, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdığını ifade etti.

Sekmen, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'un Süper Lig'e çıkmasıyla ilgili mesaj yayımladı.

Futbolcuları, teknik heyeti, taraftarları tebrik eden Sekmen, şunları aktardı:

"Erzurumspor, 3 yılda 3 kupa elde ederek, Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Bu noktaya gelirken birçok zorluk ve imkansızlıklar yaşadık. Süper Lig'e çıkan Erzurumspor'umuzun aslan yürekli futbolcularını, teknik heyetimizi, kulüp başkanımızı, yönetimimizi ve her şeyden önemlisi bizleri destekleyen bu kadim kentin yürekli taraftarlarını canı gönülden kutluyorum. 'Şampiyonluk bu şehrin ruhunda var' diyerek imkansızı başaran Palandöken Kartalları’nı takdir ediyorum. Bize inanan, bize güvenen ve bu kadim kentin şampiyon takımını destekleyen tüm hemşehrilerimizin katkısıyla bu başarıyı elde ettik. Şampiyonluğumuz Erzurum'a ve Türkiye'mize hayırlı ve uğurlu olsun."

Sekmen ayrıca, şampiyonluk yolunda Erzurumspor'a sosyal medya vasıtasıyla başarı dileklerini ileten ve destek mesajları atan Anadolu'daki tüm spor kulüplerine ve futbol kulüplerinin taraftarlarına da teşekkür etti.

Kaynak: AA