Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Yarı Final Heyecanı

Hatay Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Bayraktar:'(Fenerbahçe karşılaşması) Çok önemli oyunculara sahipler ve çok zor bir seri olacağını düşünüyorum. Biz de kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Maçın sonucuna damga vuracak önemli silahlarımız var'

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi play-off yarı finalinde yarın Fenerbahçe ile ilk maçta karşılaşacak Hatay Büyükşehir Belediyespor'un basketbol şube sorumlusu Serhat Bayraktar, zor bir seri olacağını belirtti.

Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde normal sezonu ikinci sırada tamamladıklarını hatırlattı.

Toplam 24 maçta 20 galibiyet aldıklarına dikkati çeken Bayraktar, "Bu kadar güçlü ve kaliteli kadroların birbiriyle yarıştığı bu ligde normal sezonu, hedeflediğimiz noktada tamamladık, diyebilirim. Play-off'ta çeyrek finallerin en zor serisi Hatay Büyükşehir Belediyespor-İçel Büyükşehir Belediyespor serisiydi. İçel, çok güçlü ve kaliteli oyunculara sahip bir takım. Üç maç da büyük çekişmeye sahne oldu. Son maçta gülen taraf biz olduk ve yarı finale yükseldik." şeklinde konuştu.

- "Tecrübeli oyunculara sahibiz"

Yarı finalde ise rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu anımsatan Bayraktar, saha avantajının kendilerinde olduğunu söyledi.

Bu turda ilk iki maçı iç sahada oynamanın sevindirici olduğunu dile getiren ve bu avantajı iyi kullanmaları gerektiğini vurgulayan Bayraktar, "Bu sene Fenerbahçe ile üç maç yaptık. İkisini biz kazandık, birini Fenerbahçe kazandı. Çok önemli oyunculara sahipler ve çok zor bir seri olacağını düşünüyorum. Biz de kaliteli ve tecrübeli oyunculara sahibiz. Maçın sonucuna damga vuracak önemli silahlarımız var." diye konuştu.

Bayraktar, oyunculara ve teknik heyete güvendiğini aktararak, "Fenerbahçe'ye karşı takım olarak iyi olmalıyız, fizik olarak iyi olmalıyız, mental olarak iyi olmalıyız. Ekibimizin yarın çıkıp Hatay için en iyisini yapacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Hatay Büyükşehir Belediyespor-Fenerbahçe mücadelesi, Antakya Spor Salonu'nda yarın saat 19.00'da başlayacak.

Kaynak: AA