Basketbol Açıklaması THY Avrupa Ligi'nde Finale Doğru

Fenerbahçe Doğuş'un milli oyuncusu Ali Muhammed:'Rakibimizi çalıştık. Real Madrid karşısında özellikle hücumda çok iyi olmamız gerektiğini biliyoruz'

Fenerbahçe Doğuş'un milli oyuncusu Ali Muhammed, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin şampiyonluk maçında yarın İspanya'nın Real Madrid takımı karşısında hücum performanslarının sonuçta belirleyici olacağına vurgu yaptı.

Sarı-lacivertli takımın tecrübeli oyuncusu Ali Muhammed, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da karşılaşmanın oynanacağı Stark Arena'da AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Litvanya temsilcisi Zalgiris karşısında 11 dakika 48 saniyede potaya 19 sayı göndererek yıldızlaşan ve takımının finale çıkmasında başrol oynayan 35 yaşındaki oyuncu, "Süre ne olursa olsun takımıma elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum. Real Madrid maçında sadece bunu yaptım." dedi.

Real Madrid'i de değerlendiren Ali Muhammed, "Rakibimizi çalıştık. Real Madrid karşısında özellikle hücumda çok iyi olmamız gerektiğini biliyoruz. Savunmada da çok dikkatli olmamız lazım. Onları durdurmak için iyi savunma da gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Ali Muhammed, Dörtlü Final'in En Değerli Oyuncusu (MVP) olmak gibi bir düşüncesinin şu an olmadığını anlatarak, "Benim ne yaptığım önemli değil. Kazanalım yeter. Eğer MVP olursam çok mutlu olurum ama şu an sadece tabii ki galibiyeti düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.

- Taktik prova yaptı

Fenerbahçe Doğuş, Real Madrid maçının son taktik provasını yaptı.

Başantrenör Zeljko Obradovic yönetiminde Stark Arena'da yapılan antrenmanın son 15 dakikası, basına açık gerçekleşti.

Sarı-lacivertliler, yarın sabah şut idmanı yaptıktan sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

Öte yandan Real Madrid de son taktik provasını başantrenör Pablo Laso yönetiminde Stark Arena'da gerçekleştirdi.

Kaynak: AA